Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Exact la fel am inteles si eu.nu dobandeste..... decat...=dobandeste.
Uzufructuarul nu dobandeste si el fructele numai pe masura ce le-a perceput? Doar fructele civile se dobandesc zi cu zi. Deci ... spre deosebire de uzufructuar, posesorul le dobandeste pe toate(naturale, industriale, civile) pe masura ce le percepe. Nu? Deci de ce nu e corect raspunsul a totusi? Sau imi scapa ceva?
Si imi explica si mie cineva de ce e corect b? :D
Cand vezi asemenea grile iti dai seama ca intradevar ai nevoie de putina "inspiratie divina" in acea zi pentru a patrunde in mintea celui care a compus grila.
Vezi motvarea la contestatiile la aceasta grila. Este grila nr 10 / G1 din 2008.
este f prost motivat de ce raspunsul de la lit. a nu este corect ... de fapt comisia spune faptul ca distinctia intre uzufructuar si posesorul de buna credinta nu este faptul ca posesorul de b-c dob. propr. pe masura perceperii ci ca distinctia ar fi reprezentata de categoriile de fructe, de faptul ca in cazul posesorului de b-c tipurile de fructe nu prezinta relevanta.
achiesez si eu la parerea colegilor cu ca expresia: nu dobandeste..... decat...=dobandeste