avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Este normal să te oprească un polițist cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Este normal să te oprească un polițist cu mașina-radar neinscripționată cu semnele poliției?

Salut. Am și eu o intrebare, este normal să te oprească cu radarul un polițist cu o mașină neinscriptionată cu semnele poliției.
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa nu fiti ipocriti, ca 90% dintre soferi nu depasiti niciodata viteza legala. As fi de acord cu amenzile si masinile radar inscriptionate sau neinscriptionate, daca legea ar permite peste tot un plus de 10 km/h. Ptr. ca legea e proasta si neactualizata: tinand cont ca tehnica auto a evoluat din anii 80 pana azi si masinile au devenit mai sigure; inainte de '90 viteza maxima era 60Km/h, acum e 50... si nu o respecta nimeni 100% inlocalitate unde e drumul liber. Au fixat limita la 50 tocmai ca sa poata incasa amenzi.
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti perfecta dreptate politisti nostri stau doar la panda pentru a amenda si asi mri bugetul nimic altceva
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Accident auto ZachIonut ZachIonut Buna ziua, in urma cu o luna am avut un accident auto,mergeam pe un drum judetean si intr-o intersectie din dreapta un autoturism cu doua persoane mi-a iesit ... (vezi toată discuția)
Radar neinscriptionat cu viteza ilegala JulianP JulianP Buna ziua, Am fost \'prins\' cu o viteza de 119km/h. in limita de 60km/h, de o masina de politie neinscriptionata (cu radar, fara girofaruri). Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Situatii de restrictii de viteza prevazute strict de codul rutier ... anso1 anso1 situatii de restrictii de viteza prevazute strict de codul rutier si neaplicate pe strada (semne de circulatie puse in mod abuziv si interesat, in ... (vezi toată discuția)