avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu am vorbit de asigurări in proporție de 100%.
Se intrevede însă ceea ce am aratat mai sus.
Am spus și ca rămâne de vazut.

Oricum, pana îmi vine mie randul mai am de așteptat.
Dupa cum.ati vazut exista probleme cu livrarea .
Parca au făcut contractele in stil românesc.deoarece compania spune ca isi respecta obligațiile contractuale.
Ei știu ce contract au făcut.

Faptul ca nu ma mai grăbesc nu inseamna ca nu ma voi vaccina.
Sa vedem și ce se va întâmpla cu cei care au făcut rapelul si daca vor mai transmite sau nu virusul.
Ceea ce ati aratat este corect și sub aspect logic și sub aspect științific.

Ce parere aveti despre ivermectina?
Știți ca a iesit scandal pe aceasta tema.

[ link extern ]

,,Mihai de la 3 Sud Est, declarația despre Ivermectină care răstoarnă tot: „M-a salvat de la moarte. Mi s-au dat doar 5% şanse de supravieţuire”

[ link extern ]

,, Ivermectina scade mortalitatea cauzată de Covid-19"

,,În ciuda faptului că mulți medici români refuză să accepte rezultatele miraculoase ale unui medicament destinat uzului animal, tot mai multe dovezi demonstrează că Ivermectina ajută considerabil la scăderea mortalității în rândul pacienților infectați cu Covid-19."

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2021
Despre ivermectina se vorbeste cam de prin aprilie anul trecut si ar fi trebuit pina acum sa existe niste studii riguroase care sa poata impune clar niste concluzii despre siguranta unui astfel de tratament, pe oameni. Nu am vazut asa ceva.

Doctorul Alexie spunea ca el este aprobat in SUA, ceea ce nu este adevarat.

Ramine de dovedit care sunt beneficiile si contraindicatiile acestui tratament. Deocamdata nu se poate administra gravidelor.

Iata si prima aprobare:
[ link extern ]
latka, utilizator
Mihai de la 3 Sud Est se pare ca a scăpat cu viață in urma acestui tratament. Este posibil ca altfel sa nu mai fi fost în viata in prezent.
Pe.recomandarea dr. Alexe a fost tratat asa.El s-a.ocupat personal de cântăreț.

Poate ar trebui sa vada si prof. Rafila linkul dvs.
El are o cu totul alta parere.
Aveti aici si ce zice prof. RAFILA.
Poate ca nu știați.

El se refera și la unguent si aici chiar ar avea dreptate.
Tot la.fel.sa.nu se ia asa aiurea.

[ link extern ]
Femeile însărcinate trebuie sa fie foarte atente intrucat nu se pot vaccina cu vaccinul de la Moderna decât în caz excepțional.
Bebelușii se nasc sanatosi chiar daca mamele au Covid-19.

,,Serul nu ar trebui folosit în timpul sarcinii decât în situațiile în care beneficiile vaccinării unei femei gravide prevalează asupra riscurilor potențiale. Este vorba despre angajați din domeniul sanitar care se află în prima linie a luptei anti-COVID și despre gravide cu comorbidități ce prezintă un risc ridicat de a se infecta cu COVID-19."

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)