avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

BX a scris:

latka, luati lucrurile la misto, ca de obicei. Cine nu e de acord cu dvs e rus/terorist/chinez/extraterestru.
Nu mai merge prajiturica asta. S-a prins lumea care mai poate gandi de mult de pacalelile astea. Argumente nu aveti ?

Si dvs. le luati in serios cu asa teorii conspirative? Argumente la ce ? Ca suntem in NATO si avem echipament american ? Adica Rusia e prietena noastra si ne vrea doar binele, cum ni l-a vrut de sute de ani ??? Trebuia sa ce, sa stam cu mainile-n sîn si sa ne uitam la "prietenii" de la rasarit, eventual sa-i chemam sa ne ajute ? Ce lume s-a prins, aia prin care va invirtiti dvs ? O fi "lume", nu zic, dar daca va place asa mult de "marele urs" de ce nu va mutati acolo, sa ne lasati pe noi, astia mai "saracuti" la minte cu admiratia spre vest ?

la un salariu de 520 euro este foarte sustenabila o pensie de 630 de euro.

Ouau ! :))))) Pe ce planeta ?
Ultima modificare: Joi, 24 Septembrie 2020
latka, utilizator
Si acum la obiect, cîinele nu este doar prietenul omului, ci si "echipament" de ultima generatie :
[ link extern ]
:)
latka, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate @BX , gresiti in rationament , nu are a face inflatia cu nimic , punctajul fiecarei luni este salariul brut ( pe anumite perioade , cel net ) / salariul mediu brut pe economie ( pe aceleasi perioade , net ) . Iar in exemplul meu , tocmai ca sa nu ne incurce inflatia , am transformat totul in euro , la cursul valabil in perioada respectiva ( atunci , acum sau un curs estimat pentru sept 2021 ) . Deci , nu prin inflatie se justifica marirea pensiei , altele sunt motivele . In tarile de care faceti vorbire , contributia la pensie este fondul tau , bani stransi de tine efectiv , e normal sa se acopere inflatia pentru ca banii tai sunt investiti . E cu totul diferit sistemul , statul nu e implicat decat in supraveghere si control . Daca pe dvs. , cei care acum sunteti productivi , nu va revolta ca pe ceea ce va ia statul prin taxe si impozite nu se face nimic in beneficiul dvs. , pentru ca sunt ceva peste 4 mil salariati si peste 5 mil pensionari , atunci eu chiar nu mai am ce spune ... Seamana cu principiul comunist “ de la fiecare dupa posibilitati , fiecaruia dupa necesitati “ . De ce nu a mers nicaieri in lume , ma intreb ? De votat nu poti vota decat pe cei ce candideaza , si de aici alegi , ca nu ai alternativa . Si atunci da , alegi raul cel mai mic . Ce beneficii ar fi ca lumea sa nu meraga la vot ? S-ar alege tot dintre aeeasi candidati , doar ca ar fi favorizata de absenteism o anume parte , exact aceea care s-a dovedit total iresponsabila , de-aceea eu voi merge . Daca este atat de ineficient scutul de la Deveselu , oare de ce oracaie atat de tare “ cei seriosi “ ? ca sunt extrem de deranjati , se pare ... Asteptam “ lumea care s-a prins “ sa candideze si ei , sa ne explice de ce ar fi mai buni , si , daca ne conving , ii votam pe ei , nu raul cel mai mic .
CHKa, utilizator
latka a scris:

Si acum la obiect, cîinele nu este doar prietenul omului, ci si "echipament" de ultima generatie :
[ link extern ]
:)

In Chile, in urma cu vreo 2 luni a început sa se folosească de aceasta metoda dar câinii detectau starea de febra a pasagerului si nu chiar virusul.

Nu înțeleg cum sa miroasă câinele direct virusul si sa nu se îmbolnăvească.
Asa pare sa rezulte din articolul mentionat.

Virusul nici nu are miros, cred eu.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Are , d-le avocat , am vazut documentare cu caini antrenati sa detecteze tumori maligne , si erau eficienti . E ciudat , dar se pare ca au aceasta abilitate , sa detecteze diferenta dintre un miros normal si cel cu care au fost antrenati . E - cred - ca in unele aeroporturi , caini antrenati sa detecteze droguri in bagaje .

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)