S-a anuntat ca in 15 minute se poate afla rezultatul testului Covid-19.
[ link extern ]
O veste buna ar fi aici unde se sustine ca s-ar fi descoperit anticorpi superputernici impotriva noului coronavirus.
[ link extern ]
Ne intoarcem iarasi la intrebarea care am ridicat-o si eu acum cateva luni.
O alta infectie ajuta impotriva noului coronavirus?
Unii cercetatori asa considera deoarece se alerteaza anticorpii anterior de a patrunde noul coronavirus.
Asa consider si eu dar am vazut ca medicii romani au alte pareri.
[ link extern ] /
,,Israelul s-a lăudat cu buna gestionare a pandemiei în timpul primului val de contaminare și a ridicat rapid restricțiile pentru a readuce economia pe drumul cel bun. Dar țara cu nouă milioane de locuitori a înregistrat cea mai mare rată de contaminare cu coronavirus în ultimele două săptămâni, potrivit datelor AFP, și a impus carantina generală pe 18 septembrie, care a fost prelungita o săptămână mai târziu. Ministerul israelian al Sănătății a anunțat că țara are oficial 233.554 de pacienți, inclusiv 1.507 de decese, și peste 8.200 de cazuri noi doar vineri.”
[ link extern ] /
Am temerea ca si la noi precum in Israel va urma ceva ce nu va fi deloc bine.
Constat cu stupoare ca nu exista masti N95 in farmacii si nimeni nu pare sa inteleaga cu adevarat cum te poti proteja de noul coronavirus.
Fara masti de protectie puternice situatia va degenera in continuare.
Vad ca nicaieri in lume guvernele nu iau noul coronavirus in serios.
Sunt simpli spectatori cei din guvernele lumii.Nici Romania nu pare sa stea altfel la acest capitol, cu parlament cu tot care doarme in continuare pe el.
Donald Trump s-a infectat cu noul coronavirus.
Este foarte ingrijorator acest lucru pentru ca el putea sa fie foarte bine protejat, dar el nici masca de carpa nu poarta si face bascalie de contracandidatul sau care poarta masca de carpa.
Medicii romani am vazut ca astazi purtau masti cu filtru si nu din carpa.
Este un pas inainte acesta...zic eu...
Cam tarziu, dar, stiti zicala, niciodata nu este prea tarziu.
Chiar ma intreg de ce nu se fac masti cu filtru in Romania.
Pe la inceputul lunii martie 2020 ma intrebam si sugeram asa ceva...
Daca nu se implica in mod direct statul in productia de masti cu filtru, ar mai aparea asa si niste locuri de munca, imi pare ca ne luptam cu morile de vant.
Astia care sunt experti chiar nu au habar de capul lor cum sa se lupte cu virusii pentru ca au specializari limitate pe ceva anume si nu pe ceva amplu si general.