avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
wow!
G1 intreb 5:O
Am vazut-o.Se vede ca a fost pusa tendentios, eu una nu am stiut ce sa raspund la ea. Din postura de non participant, fireste.
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
ContSters89182, utilizator
Eu nu mai inteleg, ori m-am tampit, ori nu mai vad sa citesc.
Grila 1, intrebarea nr. 7
"Imprumutul de folosinta: - A. nu poate avea ca obiect bunuri nefungibile ... bla, bla"
In tratatul lui Deak - pag. 10 -:"Comodatul poate avea obiect numai lucruri nefungibile ...". Ma uit pe barem ... surpiza varianta "A" nebifata ...
Ma dor creierii ... de fapt cred ca imi iau foc:hammer:
doniacris a scris:

Eu nu mai inteleg, ori m-am tampit, ori nu mai vad sa citesc.
Grila 1, intrebarea nr. 7
"Imprumutul de folosinta: - A. nu poate avea ca obiect bunuri nefungibile ... bla, bla"
In tratatul lui Deak - pag. 10 -:"Comodatul poate avea obiect numai lucruri nefungibile ...". Ma uit pe barem ... surpiza varianta "A" nebifata ...
Ma dor creierii ... de fapt cred ca imi iau foc:hammer:

Citeste mai cu atentie! Daca elimeni negatiile ramane: a)poate avea ca obiect bunuri fungibile /- deci varianta incorecta!
Buna seara, desi nu am intrat pe site, am urmarit discutiile voastre, sunt in aceeasi situatie, incerc sa invat pentru noiembrie, SPER!
Grilele de azi mi se par unele groaznice, formulate aiurea.In ce priveste intrebarea 7, in Boroi se spune ca obiectul contractului sunt bunuri mobile si imobile cu conditia sa fie nefungibile.
Intrebarea 5 e din Legea 10/2001, dar ar fi mai mult problema de practica decat teoretica.
Nedumerirea mea e la intrebarea 96. Inlocuirea masurii cu arestarea preventiva inseamna de fapt dispunerea arestarii preventive care se face in camera de consiliu. Inteleg eu prost sau nu am citit unde trebuie?
Va doresc MULT SPOR, eu simt ca o iau pe aratura dar trebuie sa mergem inainte cu toate fortele!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)