avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Aceeasi senzatie am simtit-o si eu. Varza din capul meu nu e decat putin calita asa ca se pare ca va trebui sa trec la foc mult mai mare.#-o Mie mi se pare ca subiectele din materia pe care am parcurs-o eu (civil si penal general) la restu nu ma pronunt, au fost mai grele decat cele de anul trecut.
Oare ce ne asteapta pe noi? Mama deja mi se face pielea de gaina.
O seara placuta, eu una azi nu mai pun mana pe carti ca sunt in stare sa dau cu ele.
Ne vedem maine. :hugall:
fetita mea nu are nimic grav...decat pe manca-l-ar mama.
ideea este ca in ultimul timp ii explic ca se va duce la gradinita si ca va face nani fara mami si cica chestia asta ia declansat frica de separare si prin lesinuri vrea sa ma impresioneze ca sa stau cu ea.
mi se rupe sufletul ca-mi pierd timpul invatand in loc sa-mi petrec timpul cu ea.
Poate daca ar citi si guvernanti depre efectele masurilor lor asupra copiilor nostrii...X-(
Eu am facut noapte alba si asta fara sa vreau! Mii de ganduri mi se bulibaseau in cap, ganduri contradictorii, ganduri pline de furie, de speranta in acelasi timp, ganduri care au declansat stari dupa stari, cascade de trairi, care, pe langa ca produc uzura psihica, ma determina ca in weekendul asta sa refletez mai profund.
I-am urmarit pe cei de la INM, am stat ore in sir pe grila aia nenorocita, azi noapte a fost si consiliu de familie. Nu stiu ... sunt ambitioasa si foarte determinata, in acelasi timp realista, n-as vrea sa imi neglijez copilul, in acelasi timp trebuie sa-i ofer o viata mai buna, invat de 2 luni si vreau sa mai am si rezultate.
Cred sincer ca examenul asta nenorocit poate fi promovat, dar ... cu mult studiu si fixare prin repetari si lucru pe grile si spete. Pai degeaba am eu toata jurisprudenta, daca nu am cand sa o parcurg ... s-a trezit Ayu .... trebuie sa plec ... poate ca ma voi mai limpezi zilele astea.
Pupici
Eu la civil am facut cate 15 grile atat la procedura cat si la teorie :( Daca la procedura civila ma asteptam sa fac asa de slab, la ciivl in schimb am gresit din prostie, neatentie cam 4 grile. Sunt buimaca de cap, am fluturi in stomac.
La penal aproape toate intrebarile au fost din jurisprudenta ICCJ deci se adeverste ce se scria pe forum in primavara, faptul ca jurisprudenta inclina balanta intre a fi sau nu pe lista celor fericiti. Mi s-a confirmat faptul ca sa faci grilele lui Voineag nu are relevanta precum si impresia ca Penalul general a lui Mitrache e o carte slaba.
Incerc sa ma imbarbatez in ideea ca la 95% din intrebarile gresite am fost aproape, bifand una dar erau doua sau invers :O
Va doresc sa reusiti sa va motivati si hai sa mergem mai departe pt ca dragilor noi urmam! Si pt ca e in ton cu starea mea de spirit va invit la o cafea din pacate cam amara :coffee:
Sunt extrem de bulversata, nu neaparat numai de grile -la civil si procedura au fost acceptabile raportat la importanta examenului- ci si de comment-urile celor care au sacrificat timp si nervi si au invatat de atata timp. Sunt oameni cu materie proaspata din facultate, sedimentata prin procesul de invatare pentru INM. Nu spun ca e imposibil.
Ma distruge faptul ca sunt luptatoare si ambitioasa si stiu ca pot, daaaaaaaaaaaaar imi vine sa .... sa nu stiu ce .... trebuie sa fiu extrem de obiectiva si realista: m-am apucat tarziu, sunt dupa o pauza de 14 ani, mai sunt 2 luni, nu am posibilitatea fizica sa trec a doua oara prin materie, daramite sa trec prin jurisprudenta. Pentru ca nu le pot frunzari si atat. Oricum, sunt multumita de punctaj, am facut 55 de puncte ... chiar sunt multumita, poate ca am fost si inspirata ... nu stiu.
Stiu ca acum duc copilul la mama, imi iau masina si plec teleleu pana se intaorce barbatu-miu de la lucru, apoi o sa intorc casa pe dos, macar sa consum in ceva constructiv starile astea.
Raman in cursa, dar cel mai probabil pentru martie ... tone de fluturi falfaie obraznici in stomac la mine ...

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)