salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Buna dimineata prieteni ... pentru mine ar trebui sa se inventeze un soi nou de cafea ... foarte greu ma pun pe picioare si deja nu isi mai face efectul ... o sa incerc sa nu mai stau noaptea foarte mult!
Pentru astazi mi-am propus penal special ... nu stiu ce ma fac cu cel general ca si mie mi-e groaza numai sa ma gandesc la el. Probabil saptamana viitoare nu o sa am incotro ...#-o.
Asadar, spor sa aveti si nervii tari ca mai este putin!:)
acum ma simt destul de stapan pe penal si procedura penala, la fel ma simteam acum o luna pe civil si procedura civila, fata de care azi ma consider un strain. ma invart in cercurile astea, in timp ce concentrarea scade consistent. de luni incep un concediu de trei saptamani, imi ies din ritmul ultimelor luni si nu stiu cat de repede o sa reusesc sa ma acomodez invatatului acasa cu doi tigruti mici, cataratori si tipatori:stunned:.
p.s. mai am vreo 30 de hotarari cedo de citit, plus de repetat legile de organizare.
Cedo X-( am citit hotarari date pe articole nici vorba toate alea insirate acolo, legile de organizare nu le-am parcurs dar mai mult de o lectura atenta nu le voi acorda. Daca fac din cedo+organizare 6-7 intrebari eu ma declar foarte multumita. Sa fac eu 4 spete la fiecare materie ca atunci cred ca sunt sanse.
Eu ma dellectez in continuare cu procedura civila, pe luni trebuie sa termin. Maxim 2 zile la succesiuni si dupa aia penalul.
Fetele sunt de azi pana duminica viitoare la mama asa ca sunt libera in totalitate. Spor.
oau, esti o fericita.
da, pare mai logic cum ai facut tu, dar nu am gasit ceva mura-n-gura aranjat pe articolele cedo. totusi, imi place sa citesc hotararile cedo pentru dezlegarile inteligente pe care le contin.