Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
O amnistie in rem (antecondamnatorie, evident) + lipsa faptuitor eu zic ca poate sa rezulte intr-o clasare, pe langa prescriptie....
Executron a scris:
Pai vezi ca tocmai a aparut (d-aia si comentam)... Comanda-ti-o de la UJMag, cred ca d-acolo o obtii cel mai repede.... :D
[ link extern ] /
a cumparat-o cineva?
am observat ca in cuprinsul de pe ujmag sunt doar 180 de pagini de grile facute de Udroiu, contrar a ceea ce se lauda in prezentare. Restul pana la 598 sunt grilele date la inm si promovarea in functie. Ma indoiesc ca merita banii.
Eu am avut rezervare pentru aceasta carte de prin martie, pe ujmag. Se spunea ca apare in aprilie - mai.
Acum doua zile am primit un mail de confirmare a faptului ca exista cartea pe stoc si pot sa o primesc. Ziceau ca in loc de 500 aprox de pagini acum sunt peste 600 si etc...
Am comandat-o pana la urma, dar e ultima :D
In alta ordine de idei:
In materia proc penala, termenul de persoana "incompatibila" este sinonim cu persoana "recuzabila"?
Edit:
Referitor la UP:: :)
In cazul in care se dispune SUP, iar UP fusese inceputa in personam, se poate incepe o noua UP in rem pentru aceeasi infractine?
Imi imaginez urmatoarea situatie , Patrick. A fost inceputa urmarirea penala in personam pentru savarsirea unei anumite fapte. Ulterior se constata ca invinuitul este iresponsabil , si se dispune SUP. Dupa aceasta , la un denunt , organul de cercetare penala , afla ca la savarsirea acelei fapte a mai participat si o alta persoana , dar despre care denuntatorul nu are date privind identificarea lui.
In aceasta situatie , organul de urmarire penala , incepe urmarirea penala in rem pentru aceeasi fapta, pana la identificarea si celuilalt faptuitor.
Eu am avut rezervare pentru aceasta carte de prin martie, pe ujmag. Se spunea ca apare in aprilie - mai.
Acum doua zile am primit un mail de confirmare a faptului ca exista cartea pe stoc si pot sa o primesc. Ziceau ca in loc de 500 aprox de pagini acum sunt peste 600 si etc...
Am comandat-o pana la urma, dar e ultima :D
In alta ordine de idei:
In materia proc penala, termenul de persoana "incompatibila" este sinonim cu persoana "recuzabila ?