Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
de acord cu varianta B,am trecut prea usor peste ea si am luato pe miriste dar la C nu te am inteles ...pai proc nu poate dispune oblig de a nu parasi loc ? si daca o dispune el, nu ar putea sa o revoce ? nu se specifica nimic cum ca ar fi fost dispusa de instanta ci ca e vb de scoatere si atat deci ...incetare de drept zic eu.
Pai am dat exemplu de situatie in care se poate retine coautorat.
Mai fac o precizare. In practica daca un participant asteapta la usa, spre exemplu, iar celalalt intretine in camera raport sexual cu victima, cel care asteapta este si el autor al violului si nu complice, intrucat modalitatea de constrangere nu e fizica ci psihica.
sim05 a scris:
Pai am dat exemplu de situatie in care se poate retine coautorat.
Mai fac o precizare. In practica daca un participant asteapta la usa, spre exemplu, iar celalalt intretine in camera raport sexual cu victima, cel care asteapta este si el autor al violului si nu complice, intrucat modalitatea de constrangere nu e fizica ci psihica.
Vrei sa spui ca daca actele sexuale sunt succesive avem autori, iar daca sunt simultane sunt coautori?
Nu e necesar ca fiecare sa aiba act sexual cu victima ca sa fie autor.
E autor si numai daca realizeaza constrangerea.
Dar e coautorat daca sunt simultane.