Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Grila
Fapta lui A care mergand la magazinul X si cumparand produse in valoare de 50 de lei, plateste cu o hartie de 100 de lei, iar vanzatoarea ii da rest o hartie de 50 de lei , dupa ce iese din magazin acesta isi da seama ca hartia primita drept rest este falsa si merge la alt magazin de unde isi achizitioneaza alte produse platind cu hartia respectiva constituie :
a) inselaciune conform art 215 alin 2 si 3
b ) falsificarea de monede sau alte valori in sensul art 282,alin 2
c) concurs intre inselaciune ( 215 alin 2,3) si falsificare de monede sau alte valori (282, alin 2 )
Dl.U imi da un sentiment de calm si relaxare...precum o pasta de ardei iute pusa pe rana.:))
La avort spune ca femeia insarcinata nu poate fi sub activ al infr. Asta doar ca o adaugire la celelalte pareri delicioase date drept exemplu pe acest forum.
Sunt din ce in ce mai descurajata de penal.
Mi-am facut un nou plan...sa iau 50 de puncte la civil si sa tocesc procedura penala ;)...pentru asta va trebui desigur sa imi implantez un stick de cativa giga in creier dar perfectionez eu procedura pana la examen. Si la general+ special nimeresc si eu vreo 5...deci hai ca ies 80.
Acum ca mi-am dat seama cum o sa intru m-am linistit:tooth: :hammer:
da! e foarte logic ce spuneti ...atata vreme cat la examen vom bifa "varianta care trebuie" altfel vom sta ca vara trecuta sa ne miram: "da de ce nu e bine cum am facut eu ?" Si Mitrache defineste la fel instigarea chiar daca accepta ca poate fi sav prin diferite moduri, nu da exemplu de actiuni materiale . Udroiu accepta ca e constrangere fizica dar tot instigare sustine ca e ...partea grozava e ca aici chiar si a gasit "loc" sa fie original pt ca nuexista dif priv.pedeapsa =D>
Alin ,crezi ca examenul asta are chiara asa de mult a face cu "materia cenusie" :)) cred ca experienta din 2010 a demonstrat cu varf si indesat ca nu e asa .
Ce bine ar fi sa fie un concurs al inteligentelor.
Din studierea modului de concepere a subiectelor de pana acum , reiese ca trebuie sa ai si materie cenusie dar si multe cunostinte teoretice. Insa notiunile teoretice , fiind atat de multe , daca nu reusesti sa le gasesti logica , memoria iti va juca feste ..sau cel putin este foarte probabil . Daca se combina metodele ,,, se poate obtine un rezultat bun. In final trebuie sa ne gandim ca si cei care au intrat au tot un creier , si prin urmare nu este imposibil , Este adevarat ca trebuie sa ai si acel " ceva " ( nu in sens de ajutor venit de dinafara )