Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Pentru ce optezi?Judecatori sau procurori?
Intrebare: vad ca fatza de concursul INM (unde au existat multe probleme in sensul asta si au avut multe reclamatii) CSM a hotarat sa precizeze ce "concluzie" trebuie sa cuprinda avizul psihologic.
Problema e ca nu au precizat pana la capat si cum, in paranoia mea (si poate nu numai a mea) ma gandesc ca poate imi resping astia dosarul pt un cuvant scris gresit, va intreb si pe voi ce parere aveti: trebuie scris diferit dupa cum optezi pt procurori ("apt pentru exercitarea functiei de procuror") sau pt judecatori ("apt pentru exercitarea functiei de judecator")?
Sau, indiferent de ce optiune faci, avizul psihologic trebuie sa contina concluzia generica "apt pentru exercitarea functiei de judecator/procuror"?
Dupa parerea mea, avand in vedere ca a colo e un slash(/) as zice ca trebuie puse diferit, in functie de optiune.
Dar as vrea sa fiu sigur inainte sa depun dosarul.
Ce credeti?
da, am vazut...#-o
mi-am propus azi sa termin de repetat pana la raspunderea penala, dar deja sunt zombi..
idei de energizare aveti?:sticktongue: