CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Iata ce zice doamna dr. Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli infecțioase din Iași:
,,Aș vrea să fac o precizare. Și anume deosebirea între reinfecție, care înseamnă o repătrundere a virusului în organism și o recădere. Cred că în cele mai multe cazuri în care asistăm la o repozitivare după ce pacientul s-a negativat, este vorba nu de reinfecție, ci de recădere. Adică virusul rămâne cantonat undeva în organism – probabil, din ce spun studiile -, undeva la nivelul aparatului respirator. De unde în anumite condiții se redeșteaptă.
Am avut la Boli Infecțioase la Iași 3 sau 4 astfel de cazuri. S-au repozitivat după o perioadă de 10-14 zile de negativare. Din fericire au fost forme ușoare care nu au pus probleme deosebite."
[ link extern ]
Iata ce zic si medicii germani:
[ link extern ]
,,În urma cercetării, experții au constatat că din 100 de pacienți, cu vârste cuprinse între 45 şi 53 de ani, trei sferturi dintre cei care s-au vindecat au făcut RMN-uri la 2 luni de la vindecare și au prezentat semne ale unor leziuni cardiovasculare.’’
Uitați ce a zis dr. Dorobăț.
Știu ca OMS are dubii cu privire la vaccinul rusesc dar daca Putin si-a vaccinat una din fete inseamna ca este sigur pe el.
Au vaccinat si militari de diferite ranguri ca sa aiba imunitate.
Au numit vaccinul Sputnik 5.
Păcat ca este o abordare de felul celei spatiale din anii 60.
Căderea parului nu are loc doar in cazul artistei de la Hollywood. EXISTA mai multe cazuri in lume.