avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Daca vaccinul nu este recunoscut în România nu te poți vaccina.

In Rusia probabil ca ar cere sa semnezi ca nu ii dai in judecata.

Vaccinul ar elimina stresul.
Insa, ar trebui sa ma documentez serios pentru un vaccin si nu l-as face asa aiurea.

Este posibil ca rusii si chinezii sa fie mult mai avansati decat credem noi in materia vaccinului.
Este posibil sa fi finalizat toate fazele.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil ca rusii sau/și chinezii sa fi produs un vaccin foarte bun, dar e puțin probabil. Procedurile care sunt implementate în sistemul occidental medical au rolul lor. Nu-s degeaba. Unul din efectele benefice acum este posibilitatea implementării de softuri AI, pentru diagnosticare. Deja vorbim de roboti medicali ce vor duce tratamentele la un alt nivel.

Rusii și chinezii nu au finalizat nimic. Când politicul dictează, nu mai vorbim de știință.
Ultima modificare: Miercuri, 12 August 2020
latka, utilizator
Fara o verificare științifica nu m-as baga in combinație cu vaccinul rusesc.
Rusii nu au divulgat nimic științific despre vaccin.
Știti ca eu v-am anunțat de vaccinul rusesc de vreo 3 saptamani.
Pe 15 august 2020 il vor inaugura.

Rusia sta foarte prost la numărul de infectari.
Ocupa locul 4 in lume.

Dar, nu am inteles.cu Italia.
Si ei au făcut precum rusii?

Este vaccin sau medicament remediu?
Unele teste se fac pe cei infectati voluntar.
Nu știu ce ați citit dvs. despre Italia. În general toate testele, în stadii avansate de producere vaccinuri sau tratamente, se fac pe voluntari.
Am inteles ca si Italia are vaccinul pregatit precum Rusia.
Poate nu era o stire corecta dar asa rezulta.

Stiu ca testarile vaccinurilor se fac pe voluntari.
Insa, generalii rusi cred ca nu erau chiar voluntari ci au fost vaccinati la un mod sigur.
Rusia afirma ca are un vaccin sigur.
Este posibil sa fie adevarat.
Rusia investeste mult in cercetare.
Insa, i-a facut pilaf Covid-19...cu toata cercetarea lor...
S-au miscat foarte greu...mult prea greu, dupa aprecierea mea...
Sunt chiar dezolat de cat de greu s-au miscat...
La fel si Israel...

Eu intrebam daca vaccinul nu ar trebui facut inainte de infectare cu Covid-19.
Dupa infectarea subiectului deja vorbim de remediu si nu vaccin de preventie.
La asta ma refeream.
Vaccinul are caracter de preventie si nu de tratare.
Sa aiba oare rusii tratament si nu vaccin?
Sau...si una si alta?

Oare nu ar fi bine ca si Romania sa ia ceva vaccinuri de la ei ca sa le analizeze?
Sau nu vor rusii sa vanda?

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)