CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Sa stiti ca mie nu imi pare deloc greu de realizat ceea ce v-am scris.
Chiar ma intreb daca cititi tot ce scriu.
Eu ma intreb nu daca cititi, ci daca intelegeti tot ce scriu. Sunt doua variante, dar, probabiil eu sunt cel mai vinovat.
1.Cum naiba sa nu se reflecte si in numarul infectarilor din
Judetul Constnta faptul ca in fiecare saptamina vin acolo sute de mii de oameni., care, spuneti dvs. au printre ei mii de infectati ? Exista vreo bariera invizibila intre ei si nativii din judet ? Judetul Constanta este practic la nivelul municipiului Bucuresti, acum, ca populatie. In Bucuresti sunt 6500 de cazuri, in judetul Constanta sunt vreo 1000. Nu vi se pare nimic ciudat ? Adica exista acolo, permanent, dupa cum spuneti, o bomba epidemiologica si nu apare o crestere spectaculoasa in numarul de infectari din acel judet ? Aveti vreo explicatie stiintifica, pentru ca, observ ca va pricepeti, inca din ianuarie.
2. Ati facut vreodata un test PCR, sa vedeti exact cum e metodologia ? Sunt convins ca nu. E un test de o precizie foarte ridicata (eroare maxim 4%), dar are un protocol care trebuie respectat si dureaza vreo 10 minute, daca e facut profesionist, plus toate cele pregatitoare inainte. Recunosc faptul ca in frenezia de a mai cistiga niste bani sunt clinici si persoane care nu respecta acest protocol si de acolo ies rezultatele aiurea (si banii cistigati fraudulos). Un exempu aici :
[ link extern ]
Dar nimeni nu va nega in lumea asta ca un astfel de test este cel mai precis. Restul sunt baliverne de discutat la TV.
3. In cite zile faceti dvs. avocat pledant dintr-un absolvent de drept ? Dar unul care sa aiba sanse de a cistiga un proces in 95% din cazuri, singur. Ca si cum ar fi vorba de viata si de moarte. E, aici, in medicina problema se pune si mai drastic. Spuneti ca in citeva zile, se poate organiza rapid dublarea si chiar triplarea personalului medical, prin aducerea din afara . Pe bune !?! Si limba română, probabil, o invata in citeva minute . :)
4. Cum organizati licitatii de echipamente (sa zicem ca bani ar fi) respectind legea, astfel ca in citeva zile sa avem totul pregatit si instalat ? Vizualizati in minte tot procesul si raspundeti cinstit daca e fezabil . Sau spuneti daca trebuie sa ne transformam intr-o dictatura gen Rusia sau China pentru asta. Eu cred ca nu intelegeti ..
Eu zic sa mai reflectati, inainte de a da un raspuns.