latka a scris:
Raspunsul d-lui avocat va fi ca nu e nici o problema, vor deservi tot asimptomatici. Ce simplu e in teorie ?
In practica nu e asa, cum obligi oameni sa lucreze in astfel de conditii ? Nu exista baza legala. In plus, in orice statiune sunt si localnici. Pe aia cum ii vei exclude, nu le mai dai voie sa circule ?
Cum vei forta, legal, niste oameni sa mearga sa se "distreze" intr-un loc anume ? Fiecare are un alt mod de a percepe distractia.
Zonele Covid-19 sunt un fel de ghetouri, cum a fost in Varsovia, pe vremea nazistilor.
Din punctul meu de vedere e o distopie. Daca un astfel de proiect ar fi fezabil, aparea de mult timp, undeva in lumea asta.
Conceptul de ghetou gen Varșovia este exclus din start.
Juridic este inadmisibil asa ceva si nici practic nu se poate.
A cam fost gen ghetou si arest fortat carantinarea din luna martie.
Eu am spus de la începutul lui martie, pana la decretarea starii de urgenta, ca trebuie sa existe libertate de miscare pentru suspecti cum.era in acea perioada.
Un perimetru larg dar cu armata in zona si nu închiderea in camere gen arest a unora care nici nu stiai daca sunt virusati.
Greseala fundamentala a fost izolarea la domiciliu.
Si in prezent aceasta este o greseala fundamentala pentru ca ei fug si contaminează.
De aici și ideea salvatoare cu zonele Covid.
Daca se făcea din martie asa, pana nu deschideam robinetul, nu aveam virus in tara.
Puteam.tine robinetul.inchis pana in decembrie 2020 sau pana când consideram necesar.
Dupa parerea mea, daca guvernul înțelegea situatia nu deschidea robinetul.cu covid.
Eu doar atat am vrut.
Sa nu am in România covid.
Și era.simplu.
Nu si.pentru Spania,Italia,Franța, Germania și alte tari mai puternice economic.
Știam ca nu mai pot ieși dinntara fara risc si doream sa ma plimb in tara fara risc de infectare.
Nu va lăsați indus in eroare de faptul.ca nimeni in lume nu a gândit ce zic eu.
Este timp sa gândească.
Zonele Covid constituie o alternativa la izolarea la domiciliu.
Ce ati alege, sa stați în casa 15 sau 60 de zile ori sa mergeti in vacanta fara probleme si fara sa aveti.stres ca infectati pe cineva?
Varianta cu casele părăsite din sate este exclusa.
Trebuie zona cu resort turistic.
Sunt zone turistice care nu au turisti si se pot umple.de.turisti cu covid.